Loop je vast tegen een bepaalde probleemstelling? Of kan je wel een frisse blik op een project gebruiken? Schakel RieVisie in en bereik jouw doelen. Het ondersteunen en het verder brengen van organisaties in haar ontwikkelingen: dat is waar de focus ligt. Klinkt goed? We bieden de volgende diensten aan:

Project management

Hulp nodig bij het managen van een project? Rievisie staat voor je klaar. Voor een onbepaalde tijd neemt RieVisie een kijkje in jouw organisatie en ondersteunt je op het gebied van project management. Door gebruik te maken van deze dienst kan een project in juiste banen worden geleid. Ook wordt er gekeken naar de toekomst. Geen enkel project is hetzelfde, maar er zijn wel diverse methodieken en technieken die altijd van pas kunnen komen. RieVisie helpt je om een project op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier te kunnen leiden.

IT Service management

RieVisie helpt organisaties bij het inrichten en optimaliseren van IT Service Management. Er wordt gekeken naar de huidige situatie en vanuit daar wordt er een plan opgesteld waar verbeterpunten liggen. Dankzij de diverse kennis en ervaring op het gebied van applicaties en softwarepakketten, is het mogelijk om een weloverwogen advies te geven wat betreft de herinrichting van de IT systemen binnen de organisatie. Ook wordt er gekeken naar een verbetering van de samenwerking tussen de business teams en het IT teams. Kortom: RieVisie biedt alle handvatten voor het verbeteren van de IT binnen je organisatie.

Interim management

Tijdelijk de leiding van jouw afdeling of organisatie overlaten aan een externe professional? ReVisie weet hier wel raad mee. De huidige situatie wordt in kaart gebracht en er worden verbeterpunten gesignaleerd. Dus wil je graag dat de teams binnen jouw organisatie beter met elkaar samenwerken? Wil je graag ondersteuning bij tijdelijke projecten die parallel lopen aan de overige bedrijfsprocessen? Of wil je de kennis of ervaring vergroten binnen jouw organisatie? RieVisie is dan de geschikte partij.

Meer weten over de diensten?

Heb je ook interesse om gebruik te maken van één of meerdere diensten? Neem dan gerust contact op. Ook als je nog vragen hebt dan kun je deze gerust stellen.