AVG Compliances

Contact opnemen

Een onderwerp dat de afgelopen tijd veel op de agenda is gekomen van organisaties, is de AVG. De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is sinds 25 mei 2018 van toepassing. Het is een Europese verordering die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties standaardiseert. Elk bedrijf heeft hier wel mee te maken en wanneer jij je er niet aan houdt kan dit je duur komen te staan. Toch zien veel mensen de toepassing van AVG als hogere wiskunde. RieVisie ondersteunt jouw organisatie graag op het gebied van AVG Compliances.

shutterstock_762905392

Het integreren van wijzigingen

RieVisie maakt jouw bedrijf AVG Compliance. Met de juiste kennis van zaken is het mogelijk om jouw bedrijf te ontzorgen op het gebied van de AVG. Daarnaast wordt er gekeken hoe de wijzigingen doelgericht geïntegreerd kunnen worden in jouw processen. Hierdoor weet elke medewerker hoe ze adequaat kunnen handelen.

Ondersteuning AVG Compliances

Veel organisaties hebben al gebruikgemaakt van de ondersteuning van RieVisie op het gebied van AVG. Klinkt goed en wil je dit ook? Neem dan gerust contact op.