Voor zowel nationale als internationale bedrijven voert RieVisie diverse opdrachten uit op het gebied van business to business dienstverlening. Op deze pagina vind je een greep van de opdrachten die RieVisie mocht uitvoeren:

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft RieVisie ingeschakeld om aan de slag te gaan als projectmanager voor het project Osiris naar de Cloud. Tijdens het project kwamen er diverse taken en verantwoordelijkheden te liggen bij RieVisie. Denk bijvoorbeeld aan het zorgdragen van de samenwerking tijdens en na de transitie tussen de leverancier, IM&ICT, onderwijs logistiek en andere stakeholders. Bovendien was het de bedoeling om de organisatie voor te bereiden op de veranderde situatie.

ICTZ

Voor ICTZ is RieVisie ingeschakeld om aan de slag te gaan als senior incident manager. Diverse taken en verantwoordelijkheden kwamen bij RieVisie te liggen. Denk bijvoorbeeld aan het leidinggeven en het aansturen van het klantondersteuning- en beheerteam. Bovendien is het aan RieVisie om het procesmanagement in te richten en worden er capaciteit- en resource planningen gemaakt. Om de opdracht in goede banen te leiden maakt RieVisie gebruik van diverse methodieken, systemen en applicaties, zoals Mproof Clientele, DOCS, Office 365 en ITILv3, Incident-; Change-; Problem-; Event management processen.

Hogeschool Utrecht

Voor Hogeschool Utrecht mocht RieVisie aan de slag als projectleider SAAS Transitie Osiris. De strategie van de school is om meer applicaties binnen SAAS oplossingen te gaan migreren. RieVisie heeft deze opdracht uitgevoerd door gebruik te maken van diverse methodieken, systemen en applicaties, zoals Prince2, Skype For Business, MS Projects, One Note, Teams en Incident-; Change-; Problem-; Event management processen.

Ciber Managed Services International

Voor Ciber Managed Services International mocht RieVisie aan de slag gaan als Global Leader Center of Excellence Application Development & Maintenance. Dit is een internationale management functie waarbij RieVisie verantwoordelijk was voor het aansturen van internationale projecten. De milestones waren onder andere dat er een sterke samenwerking is gerealiseerd binnen alle internationale teams en dat de werkinstructies, afspraken en procedures werken geharmoniseerd.

Meer weten over de opdrachten?

Dit is maar een greep uit de opdrachten die RieVisie mocht uitvoeren. Wil je meer weten over een bepaalde opdracht of ben je benieuwd naar de overige opdrachten die RieVisie heeft uitgevoerd? Neem dan gerust contact op.