Over RieVisie

Contact opnemen

Aangenaam, mijn naam is Johan Rietveld en ik ben oprichter van business to business onderneming RieVisie.

Mijn hele carrière heb ik al een fascinatie voor het managen en uitvoeren van diverse werkzaamheden om een organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met diploma’s van bedrijfseconomische en controllers opleidingen op zak, heb ik veel werkervaring opgedaan binnen nationale en internationale organisaties.
Van assistent tot en met directeur: ik heb tijdens mijn loopbaan al vele functies bekleed.

Rievisie in een notendop

In 2001 besloot ik om mijn eigen pad te gaan bewandelen. Dit resulteerde in de oprichting van mijn eigen bedrijf: Rievisie. Met de nodige ervaring en kennis draag ik met Rievisie graag een steentje bij aan het succes van verschillende organisaties. Een goede samenwerking is daarbij het sleutelwoord.

Ik ben in staat om mee te denken als ondernemer en snel en gedegen advies te leveren op
strategisch, financieel, organisatorisch en IT gebied. Daarnaast weet ik precies hoe ik procesgerichte ICT oplossingen en/of adviezen moet verstrekken, te beoordelen en te implementeren.

Kennis en ervaring

Ik heb in diverse projecten leiding gehad in SAP migraties, Carve In, Carve out, upgrades en migraties inclusief SAP gekoppelde applicaties. Bovendien beschik ik over inhoudelijke kennis van ISO 9001, ISO 27001 en ISAE3402.

Verder beschik ik over uitgebreide functionele kennis van (ERP) softwarepakketten zoals SAP, Microsoft Dynamics/Navision, Exact, Office365, MS-Projects, Excel, Word, Power BI, Skype for Business, Topdesk, JIRA, BMC Remedy, Hyperion Oracle Financials, Mitel & Aastra Telecommunicatie systemen, Chipsoft EPD en project en service processen via Prince2 en ITILv3.

Werkervaring heb ik opgedaan bij toporganisaties in diverse branches: van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hogeschool Utrecht tot aan Sanoma, Ciber Nederland et cetera.

Opdrachtgevers omschrijven mij als resultaatgericht, daadkrachtig, betrouwbaar, creatief en inspirerend. Dit al met de nodige en gepaste humor.

Meer weten over Rievisie?

Natuurlijk kan ik nog wel veel meer over mezelf en Rievisie vertellen. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact met me op. Ik ben altijd in voor een goed gesprek en een goede kop koffie.